Farvel

Som flere af jer ved, holder jeg som sognepræst i Louns-Alstrup-Strandby Pastorat med udgangen af april. Den 6. maj er det min sidste gudstjeneste, hvor jeg konfirmerer det sidste hold af mine konfirmander. Det har været en kortere tid, end jeg regnede med her i pastoratet. Jeg har måttet sande, at det ikke altid er til at vide, hvordan livet arter sig.

Men selvom det har været en kortere tid her, end jeg troede, har det for mig været en meget rig tid. Jeg er kommet til at holde meget af jer alle ude i sognene. I har mødt mig med en stor og ægte venlighed og tillid fra den første dag. Det er et stort ridderslag for en præst at møde sådan en åbenhed og imødekommenhed. Jeg tror aldrig, jeg rigtig kan få sagt jer nok tak for det.

På samme måde skylder jeg mit menighedsråd en stor tak. For jeres engagement og opbakning med stort og småt. Jeg har mærket, at vi har løftet sammen – og altid med mod og godt humør!

Og så må jeg jo også sige mine medarbejdere en stor tak. For jeres tålmodige med-oplæring af en stadig ikke så erfaren præst. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre eller trofastere team.

Ja, der er jo heldigvis nogle måneder endnu, før jeg skal tage afsked med jer. Dem vil jeg nyde og gøre mit bedste for at være jer en god præst, i den tid der tilbage.

Sognepræst Anne Christine Benner

Find de 3 kirker​

Louns Kirke

Lounsvej 12, Louns, 9640 Farsø

Besøg kirken »

Alstrup Kirke

Anneksvej 21, Alstrup, 9640 Farsø

Besøg kirken »

Strandby Kirke

Vestergårdsvej 6, Strandby, 9640 Farsø​

Besøg kirken »

Facebook

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 12 anmeldelser på Facebook

​Kontakt kirkerne

Sognepræst 

Anne Christine Benner

Farsøvej 29, Strandby, 9640 Farsø

E-mail: ancb@km.dk

Telefon: 98 63 80 22​